TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

5 Eylül 2013 Perşembe

Fatih Hotel Alanya

          Alanya’da 12 ay açık olan otellerden biriside Fatih Otel’dir. Tatil Panosu ile 2 aileye tatil hediye etmeleri sayesinde tanıştığımız Fatih Otel bir çok noktada bölgesindeki otellere göre artıları bulunuyor. Fatih Otel Kleopatra sahiline çok yakın bir mesafede bulunup otelde kalan misafirleri Kleopatra sahiline gidebilirler. Otel, damlataş mağarası ve Alanya kalesine 1 buçuk km civarında bir mesafeye sahiptir.


          Otel genel konsepti “yarım pansiyon” olarak belirleyen Fatih Otel sadece yaz dönemleri değil yılın her ayı misafir kabul ediyor. Kış aylarında da açık olan otelde konaklama şansına erişebilirsiniz. Fatih Otel uzun yıllardır Alanya’da turizm aktivitelerine devam ediyorlar. Yurt içi pazarı kadar yurt dışı pazarında da varlığına devam eden otelin fiyatları da oldukça uygun.  Ailecek gidilecek tatillerde Fatih Otel’i de listenize ekleyebilirsiniz.

tatilcirehberi.blogspot.com
Fatih Hotel Alanya


          Ünlü Kleopatra Plajı'na sadece 80 metre mesafedeki Fatih Hotel, şezlong ve şemsiyeler bulunan özel bir plaj, su kaydırağı ile açık yüzme havuzu ve Türk hamamı sunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi lobi, havuz alanı ve tüm odalarda mevcuttur.

Odalarda klima, uydu TV ve balkon yer almaktadır. Özel banyoda duş ve tuvalet bulunmaktadır. Konuklar kendi odalarında kahvaltı keyfi yapabilirler.

Otelin restoranında açık büfe tarzında kahvaltı ve akşam yemeği servis edilmektedir. Otelde alakart restoran da hizmet vermektedir. Konuklar havuz bar ve plaj barda alkollü ve alkolsüz içeceklerin tadını çıkarabilirler.

Fitness merkezinde egzersiz yapabilir ve saunada ya da masaj salonunda yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Masa tenisi, bilardo ve langırt mevcuttur. Tesiste çocuk havuzu ve oyun alanı da vardır.

Antalya Havalimanı Fatih Hotel'e 124 km uzaklıktadır. Ek ücret karşılığında transfer servisi talep üzerine düzenlenebilir.


    Web Adresi: http://www.fatihhotel.net/

    İletişim Bilgileri


          Adres: Kızlarpınarı Mah. Dinek Sk. No:5 Alanya – ANTALYA / TÜRKİYE
         Telefon Numarası:  (+90 242) 513 48 12
         Faks Numarası:    (+90 242) 513 80 29
         E-Mail: info@fatihhotel.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder