TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

4 Eylül 2013 Çarşamba

Drop Hotel

          Drop Hotel denize 100 metre mesafesi ve 2 büyük havuzuyla günümüzde Alanya‘nın önemli otel işletmelerin'dendir. 4 yıldız konseptin de olan otel çocuklar için geliştirdikleri aktiviteler ve odalarının genişliği sayesinde önemli bir artıya sahiptir. Her şey dahil konseptini tadında uygulayan otel her yıl belirli bir takipçi kitlesi de vardır.

tatilcirehberi.blogspot.com
Drop Hotel - Alanya


          Yılın 8 ayı açık olmasından dolayı yetişkin bir kadroya sahip. Bu kadar uzun süre açık olan otellerin bazı avantajları da vardır. Bu avantajlarında başında kadrosunu dagğtmamak en başta gelir. Drop Hotel bir çok alanda tecrübe sahibi olmuş kadrosuyla yılın 8 ayı misafirlerine kapılarını açıyorlar. Hala hangi bölgede ve otelde tatil yapacağınıza karar vermediyseniz Drop Hotel çocuklarınıza ve sizlere güzel bir tatil geçirtecektir. Çocuklar için aktivite bolluğu ile de Drop Hotel diğer otellerden bir kaç adım öne çıkıyor.


          Drop Hotel , Alanya Konaklı da güneşin ve sahilin tadını çıkarabileceğiniz inanılmaz tatil imkanı sunmaktadır.Tesis 1995 yılında inşa edilen 5000 m2 toplam alan, son restorasyon 2010 yılında yapılmıştır. Toplamda 5 katlı binadan oluşmaktadır.Drop Hotel misafirlerine , 24 Saat Açık Ön Büro, Çamaşırhane, Emanet Kasa, Hava Alanı Servisi, Jeneratör, TV Odası, Cafe & Bar, Kaydıraklı Havuz, Doktor, İnternet, Kuru Temizleme, Oda Servisi, Sauna, Uyandırma Servisi, Bahçe, Market, Otopark, Türk Hamamı ve Kablosuz İnternet imkanları sunmaktadır.Otelin Açık Yüzme Havuzu, Kaydıraklı Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu ve kendine ait özel plajı bulunmaktadır.Drop Hotel de Banana, Masa Tenisi, Binicilik, Dart aktiviteleri yer almaktadır.


    Web Sitesi: http://drophotel.net/ 

    İletişim Bilgileri:


          Adres: Telatiye mah. İskele Mevkii No:61 Konaklı
          Telefon Numarası : 0242 565 40 23 – 0242 565 40 24
          Fax Numarası : 0242 565 38 66

tatilcirehberi.blogspot.com
Drop Hotel - Alanya

tatilcirehberi.blogspot.com
Drop Hotel - Alanya






tatilcirehberi.blogspot.com
Drop Hotel - Alanya
tatilcirehberi.blogspot.com
Drop Hotel - Alanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder