TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Manas Park Ölüdeniz -- Fethiye

          Otel tanıtımları konusunda Fethiye civarında özellikle Ölüdeniz’de bulunan otellere çok fazla yer vermediğimizin farkındayız. Bu konuda bir otel incelemesi yaparak Manas Park Ölüdeniz ile yapalım istedim. Ölüdeniz’in o eşsiz manzarasında tatil yapmanın lezzetini diğer yerlerde bulmanız çok zordur. Bu sebepten ötürü bundan sonra Ölüdeniz de ki otelleri daha sık inceleyeceğiz. Manas Park’ın kendine has o atmosferi sizi her yıl bağımlısı yapabilir. Sadece yaz aylarında değil ilkbahar ve sonbahar aylarında da oteli tercih edebilirsiniz.

tatilcirehberi.blogspot.com
Manas Park



          Muğla ilinin Fethiye – Ölüdeniz bölgesinde 15.000 m2`lik alana 4 kat olarak inşa edilmiştir. Denize mesafesi 700 m, otogara mesafesi 15 km, havaalanına mesafesi 65 km, barlar sokağına mesafesi ise 1 km uzaklıkta ki tesiste, çamaşırhane, oda servisi, uyandırma servisi, market, emanet kasa hizmetleri sunulmaktadır. Parke zemin kaplı odalarında saç kurutma makinesi, split klima, telefon, internet, LCD TV, kasa, duman detektörü mevcuttur. Gün içinde sizi yalnız bırakmayan animasyon ekibi, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz dart, masa tenisi mevcuttur. Minik misafirleri için oyun parkı, çocuk bahçesi, 1 adet çocuk havuzu, sizler için açık havuzu ve her damak zevkine uygun yemekleri ile Manas Park Ölüdeniz sizlerle.


    Manas Park Müşteri Hizmetleri


          Kalıplaşmış müşterileri Manas Park’ın müşteri hizmetlerini de sürekli yükselen grafikle artırmış. Prensip olarak %100 memnuniyeti benimseyen otelde çok fazla sorun yaşayacağınız bir durum yoktur. Odalarından, cafelerine, yemeklerinden, içeçeklerine her kademede en iyi için adım atıyorlar.


   Manas Park İletişim Bilgileri


          Adres : Belceğiz Mevkii No:1 Ölüdeniz Fethiye
          E-Posta Adresi : oludeniz@manaspark.com
         Telefon : 0252 617 01 24
         Fax : 0252 617 01 67

tatilcirehberi.blogspot.com
Manas Park

tatilcirehberi.blogspot.com
Manas Park
tatilcirehberi.blogspot.com
Manas Park
tatilcirehberi.blogspot.com
Manas Park




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder