TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

20 Ağustos 2013 Salı

Elite World Hotel İstanbul

          İstanbul…

Sonuna sadece üç nokta koyarak o kadar çok şey ifade edersiniz ki bu şehrin adını yazarak. İstanbul, tarihi eserleri ile köşe bucağı bir arkeoloji müzesi olan dünyanın en eski medeniyet merkezlerinden bir tanesidir. Dünyanın neresinde olursa olsun her turistin görmek istediği nadide şehirlerden bir tanesidir. Bu tarz gezi seyahatleri genelde sonbahar ve kış dönemleri yapılır, çünkü yazın daha parlak alternatifler vardır Ege ve Akdeniz sahillerimiz gibi.


elite world hotel istanbul
Elite World Hotel



          İstanbul gezi turlarının ötesinde otellerinin en büyük müşterilerini iş amaçlı seyehatlerden sağlar. İstanbul Avrupanın önde gelen ticaret merkezlerindendir. Başarılı bir İş seyehatininin en önemli maddelerinden birisi şüphesiz konaklamadır. Eğer iş amaçlı gittiğiniz şehri pek bilmiyor iseniz tercih edeceğiniz otel çok önemlidir. Hava alanı transferleri, şehir turları ve bunun yanından bu ek servislerin fiyatları çok önemlidir. İstanbul’da Businness Hotel kavramına uyan çok fazla otel var fakat  burada devreye lokasyon faktörü de dahil oluyor. Konaklama yapacağınız ve toplantılarınızı gerçekleştireceğiniz otelin lokasyonu çok önemli. İstanbul’da lokasyon adı geçince şüphesiz herkes Taksim yada Beşiktaş diyecektir. Ekonominin döndüğü noktalara en kısa mesafede İstanbul’un göbeğinde Bir otel her zaman ilk tercih olur.


          En iyi 5 yıldızlı otel gecelik oda ücretleri 300 dolar üstü oteller değildir her zaman. Çok daha ucuza çok daha kaliteli 5 yıldızlı oteller bulmak zor değildir.  İstanbul’un göbeğinden Taksim meydanına 200 metre uzaklıkta Elite World Hotel diye bir oteli buldum .İnternet ten web sitesini ziyaret ettim. Oda seçenekleri ilk etapta çok cazip geldi. Fakat en önemli ayrıntı benim için ekstra hizmetlerin cebe yansımasıdır. Otelin spor salonundan ,cafesine kadar her yerinde ki harcamalarınız emin olun dışarıda herhangi bir kafede harcadığınız paradan fazla değil.

    Web Sitesi: http://www.eliteworldhotels.com.tr/hotels-tr.html
    
    İletişim Bilgileri

    Elite World Istanbul Hotel

Adres: Şehit Muhtar Caddesi No:42 34435 Taksim İstanbul Türkiye Tel: + 90 ­ 212 313 83 83 (Pbx) Fax: + 90 ­ 212 313 83 93 
E-Mail: infoistanbul@eliteworldhotels.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder