TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

23 Ağustos 2013 Cuma

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa

          Antalya’ da, Side Bingeşik mevkiinde bulunan Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa otel, Side’ de Kumköy sahilinin kristal görünümlü denizine sıfır konumda inşa edilmiştir. Farklı sıcak mimarisi ve olağanüstü peyzajının güzelliği ile ön plana çıkan otel, sahilinde 180 m uzunluğunda, 110 m genişliğinde ince kumlu özel plajı, çeşitli büyüklükte havuzları ile her yaştan çiftler için ve çocuklu aileler için adeta bir tatil cennetidir.

50.000 m² alanda, 23.000 m² otel binası ve 27.000 m² otel bahçesi olarak yerleşen otelde, ana bina ve 5 ayrı blokta toplam 504 oda bulunmaktadır.

Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yansıtan ve konuklarımızın tesisimizdem yüzde yüz mutlu olarak ayrılmalarını sağlayacak, özenle hazırladığımız, “Ultimate All Inclusive” konseptimiz; konuklarımıza girişte sunduğumuz geleneksel cezerye ve soğuk saray şerbeti ile başlamakta, zengin yemek ve içki çeşitleriyle 24 saat boyunca devam etmektedir. 


tatilcirehberi.blogspot.com
Crystal Sunrise Queen

          Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa' da 1 adet ana restoran, 4 adet a'la carte restauran ve içkinizi yudumlayıp, hoş sohbetler edebileceğiniz 6 adet bar bulunmaktadır. Bunlar Balık A'la Carte, İtalyan Restaurant, Türk A'la Carte, Mexican Restaurant ve Sunset View Bar, Lobby Bar, Crystal Bar, Amfi Bar, Apollo Bar, Night Club ve Side Pool Bar' dır. 

Otelin sunduğu aktiviteler arasında su kayağı, jet ski, banana, parasailing, ringo, tenis, kano, deniz bisikleti, sörf (sertifika zorunludur), fitness salonu, squash, su topu, aquarobik, aerobik, streching, plaj voleybolu, masa tenisi, bilardo, boccia, okçuluk, dart, pilates, yoga, nordic walking sopaları ve bowling yer almaktadır.

Spa & Wellness geniş bir alanda Spa normlarına, tinsel ve fiziksel özelliklere sadık kalarak, Akdeniz ve Uzakdoğu sentezi ile sizleri karşılayacaktır. Özel Uzakdoğu, Bali masajları, kişiye özel bakım kürleri, aromaterapi, hidroterapi ve sayısız özel uygulamaları ile hizmetinizdedir. 

Otelde en son teknolojiye uyumlu teknik ekipman ve modern alt yapısı ile her türlü talebe cevap verebilecek 625 m² büyüklüğünde, 500 kişilik 1 adet toplantı salonu ve fuaye alanı bulunmaktadır.


          Otelde toplam 504 adet oda bulunmaktadır. Odaların 326 adedi deniz manzaralıdır.

Standart Odalar
219 adettir, 3 adet bedensel engelli konuklarımıza özel oda ve sigara içmeyen konuklarımız için odalarımız mevcuttur.Direk /kısmen deniz veya kara manzaralı olup, odalarda zemin laminant, kartlı kilit sistemi, merkezi klima, kasa, uydu yayınlı Plazma TV / LCD TV ve müzik yayını, mini bar, direkt telefon, duman dedektörü, banyolarda duş, telefon ve fön bulunmaktadır. Maksimum kapasite : 2 + 1 kişi Oda ölçüsü : 22 m²

Standart Teras Odalar
58 adettir. Denize yakın kara veya yandan deniz manzaralı olup, standart odaların tüm özellikleri mevcuttur ve daha geniş hacimlidir. (Banyolarında küvetli duş bulunmaktadır) Maksimum kapasite : 2 + 1 kişi Oda ölçüsü : 25 m²

Suite Odalar
31 adettir. Deniz manzaralı olup, özel ve farklı dekore edilmiş 1 yatak odası ve 1 salon, geniş balkon, balkonda şezlong, banyoda duş/duşa kabin olup, standart odaların tüm özellikleri ve bornoz mevcuttur. Yatak odasının zemini laminant parke ile, salonun zemini ise mermer ile kaplıdır. Odada çay, kahve yapmak için gereken ekipman mevcuttur. Maksimum kapasite : 2 + 1 kişi Oda ölçüsü : 42 m²

Aile Odaları
136 adettir. 2 adet bedensel engelli misafirlerimize özel hazırlanmıştır.
Yandan Deniz, havuz veya bahçe manzaralı olan aile odalarımız, 2 ayrı odadan (1 çift kişilik yatak + 2 tek kişilik yatak) oluşur ve ara kapılıdır. Zemin 1. sınıf seramik ile kaplı olup 2 adet uydu yayınlı LCD TV ve müzik yayını, 2 adet mini bar, dizüstü bilgisayara koymaya uygun emanet kasası, balkon, VRV sistem klima, duman detektörü, direkt telefon bulunmaktadır. Banyosunda 1 adet 2 duş başlıklı duş teknesi mevcut olup fön ve telefon bulunmaktadır.
Maksimum kapasite : 4 kişi Oda ölçüsü : 35 m² yandan deniz manzaralı, 42 m² bahçe manzaralı


          Akdeniz kıyılarının turizm cenneti Antikkent Side’ye 3.5 km. uzaklıkta, emsalsiz kumsal önüne kurulmuş olan Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa Antalya Havalimanına 65 km ve Antalya şehir merkezine 70 km mesafededir.


    İletişim Bilgileri

          Adres: 07600 Side/Antalya
         Telefon:(0242) 753 4783
tatilcirehberi.blogspot.com
Crystal Sunrise Queen

tatilcirehberi.blogspot.com
Crystal Sunrise Queen
tatilcirehberi.blogspot.com
Crystal Sunrise Queen
tatilcirehberi.blogspot.com
Crystal Sunrise Queen








          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder