TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

20 Ağustos 2013 Salı

Sun Maris Bellamare Beach Hotel

          Marmaris otellerinden Tatil Panosu kalitesiyle rezervasyon yapabileceğiniz otellerden biriside Sun Maris BellaMare Beach Hotel‘dir. Otel “Her şey Dahil” konseptini, fenel konseptleri olarak belirlemişler. Otel puanlama sitelerinde de 10 üzerinden ortalama 8 puan alarak güzel bir puanlamaya sahipler. 30.000 metre karelik bir alana sahip olup aktivite çeşitliliği boldur. Sauna, Türk Hamamı ve Masaj salonları da otel içerisinde yer alıyor. Sundukları hizmet ve otel genel konsepti içerisinde fiyat olarak ta gayet uygunlar.

tatilcirehberi.blogspot sun maris beach
Sun Maris Bellamare Beach Hotel
         

          Denizin yanı başında yer alan bu otelin kendine ait plaj alanı, açık yüzme havuzu ve spa olanakları vardır. Otel uydu TV ve deniz manzaralı balkon bulunan klimalı odalar sunmaktadır.

Tüm odalar sade mobilyalarla döşenmiştir. Saç kurutma makineli özel banyo standarttır. Mini buzdolabı da mevcuttur.

Her gün kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe tarzında servis edilmektedir. Restoranda yerel ve uluslararası yemekler sunulmaktadır. Sun Maris Bellamare Beach Hotel'de ayrıca çay saati atıştırmalıkları (çay, kahve ve çeşitli hamur işleri) sunulmaktadır.

Spa olanakları arasında sauna, Türk hamamı ve fitness salonu yer almaktadır. Masaj hizmetleri de verilebilmektedir. Beach Hotel Sun Maris Bellamare'de tenis, bilardo ve dart oynayabilirsiniz. Oda servisi mevcuttur.

Marmaris şehir merkezine 5 km'den yakın mesafedeki Sun Maris Bellamare Beach Hotel, Marmaris Milli Parkı'na 1 km uzaklıktadır. Dalaman Havalimanı ise 100 km mesafededir.


    İletişim Bilgileri
      
    Adres: Akta Yalanci Bogaz Mevkii 1, 48700 Marmaris/
    Telefon: (0252) 412 5256      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder