TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Club Hotel Letoonia-Fethiye

tatilcirehberi.blogspot.com
Club Hotel Letoonia



          Tamamen özel bir yarımada üzerine kurulmuş olan Club & Hotel Letoonia, misafirlerini Türkiye’nin eşsiz bir coğrafyasında, Fethiye’de ağırlıyor. Fethiye Körfezi’ne hakim, çok özel bir yarımada üzerinde bulunan Club & Hotel Letoonia, Ünlü Türk mimar Nail Çakırhan’ın doğayla bütünleşen tasarımı ve ağaç işlemeli bungalowlarıyla insanın da doğaya armağan verebileceğinin bir kanıtı. Club & Hotel Letoonia 2000 m sahilin çevrelediği, üç muhteşem koy ve plajların da içinde olduğu 165 dönümlük bir yarımada üzerine kuruludur.

          Her şey dahil tatil kavramına yepyeni bir anlam getiren bu lüks tesis, güzel bir ortamda zevkli konuk odaları ve bungalovlarla hizmet vermektedir. Tesis bünyesindeki spa merkezinin, su sporlarının ve birçok restoranın keyfini çıkarabilirsiniz.

Fethiye'de yemyeşil muhteşem bir yarımada üzerinde kurulmuş olan Büyük Club & Hotel Letoonia kompleksi, Ege Denizi kıyılarındaki tablo güzelliğindeki bir koyda yer almaktadır. Bünyesinde büyük bir havuz, birçok su sporu olanağı ve tüm aile bireyleri için bir eğlence programı bulunan tesiste keyifli ve dinlendirici bir tatil geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Ayrıca, arasından seçim yapabileceğiniz şık 3 alakart restoran ve 2 açık büfe restoran mevcuttur. Tüm yiyecek ve atıştırmalıkların yanı sıra maden suları, bira, şarap ve taze kokteyller oda fiyatına dahildir. Saat 17:00'de çay ve kek molası da verebilirsiniz.

Tüm yiyecek ve içeceklerin oda fiyatına dahil olmasının yanı sıra, bu tesis ücretsiz birçok aktivite ve ders de sunmaktadır. Ücretsiz rüzgar sörfü, yelken veya tenis dersleri alabilirsiniz. Ayrıca fitness merkezinden de ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Letoonia'nın klasik mermer ile döşenmiş geleneksel spa merkezi ücretsiz olarak maksimum rahatlama imkanı sağlamaktadır. Hamamda gevşeyebilir veya güzellik bakımları veya masaj uygulamaları ile kendinizi şımartmayı tercih edebilirsiniz.


    İletişim Bilgileri

     Adres: Paçariz Burnu Mevkii Mugla, 48300 Fethiye
     Tel : 0252 345 01 57






tatilcirehberi.blogspot.com
Club Hotel Letoonia
tatilcirehberi.blogspot.com
Club Hotel Letoonia

tatilcirehberi.blogspot.com
Club Hotel Letoonia
tatilcirehberi.blogspot.com
Club Hotel Letoonia
tatilcirehberi.blogspot.com
Club Hotel Letoonia

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder