TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Club Beach Park Hotel -- Kemer

          Kemer’de en fazla dikkatimi çeken otellerden birisiydi. Ufak tefek Osmanlı motiflerinin olduğu otel, o dönemde fazlasıyla sıcak gelmişti. İlgili otele Kemer civarında tatil yapmayı düşünen arkadaşlar otele rezervasyonlarını yapabilirler. Club Beach Park Hotel konsept olarak “Her şey Dahil” konseptini uygularken denize mesafeside 100 – 150 metre civarında. Aynı zamanda İlçe merkezine uzaklığı ise sadece bir kilometre civarındadır.


tatilcirehberi.blogspot.com
Club Beach Park Hotel



          Kemer'in kumsalına sadece 100 metre mesafede yer alan Club Beach Park, yemek pişirme imkanları ve klima ile donatılmış geniş daireler sunmaktadır. Otelde çocuk bölümü olan bir açık yüzme havuzu ile plajda şezlongların ve güneş şemsiyelerinin yer aldığı özel bir alan bulunmaktadır.

Club Beach Park'ın dairelerinde rahat bir oturma alanı, TV ve özel balkon mevcuttur. Mutfaklarda buzdolabı ve çay makinesi vardır. Dairelerde ücretsiz Wi-Fi erişimi de sağlanmaktadır.

Restoranda yemekler açık büfe tarzında servis edilmektedir ve yemeğinizi, havuz alanının yanında yiyebilirsiniz. Ayrıca, havuz kenarındaki barda gün boyunca serinletici içecekler sunulmaktadır.

Kemer'in canlı sokaklarındaki yemek mekanları ve gece eğlence seçenekleri otele 100 metre uzaklıktadır. Konuklar, otele sadece 1,3 km mesafedeki güzel Kemer Yat Limanı'nı ve Folklorik Yörük Parkı Açık Hava Müzesi'ni ziyaret edebilir.

tatilcirehberi.blogspot.com
Club Beach Park Hotel
tatilcirehberi.blogspot.com
Club Beach Park Hotel

tatilcirehberi.blogspot.com
Club Beach Park Hotel



    İletişim Bilgileri

          Adres: Merkez mahallesi Dumlupınar caddesi numara 2-4-6, 07980 Kemer/
          Telefon:(0242) 814 5168


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder