TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

11 Şubat 2014 Salı

Kahya Hotel Alanya

Kaydıraklı havuzların çevresinde kurulmuş olan Kahya, Alanya'nın ünlü Kleopatra Plajı'na 100 metre uzaklıktaki modern bir oteldir. Tesiste tam donanımlı bir spor salonu, sağlıklı yaşam uygulamaları ve çocuklar için oyun alanı bulunmaktadır.

Kahya Hotel'in panoramik balkonlara açılan odalarının tamamı klimalıdır. Her odada,duşa kabin ve saç kurutma makinesi içeren en-suite banyo ve uydu kanallarını izleyebileceğiniz bir TV seti mevcuttur.

Konuklar havuzların kenarında dinlenebilir, spa küvetine girebilir veya masaj seçenekleri de sunan geleneksel Türk hamamının keyfini çıkarabilirler. Wi-Fi erişimi ücretsizdir. Tesiste bilardo, dart ve masa tenisi oynama imkanı da vardır.

Otelin restoranında Antalya iline ve Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'ne özgü lezzetler servis edilmektedir. Yemekler kapalı mekan veya açık havada servis edilir ve oda servisi aracılığıyla da sipariş edilebilir.

tatilci rehberi.blogspot.com
Kahya Hotel

          Her şey dahil ve yarım pansiyon servisleri için açık büfesi, güler yüzlü servisi, barı, çocuklarınız için mini club, konferans salonu, alışveriş merkezleri, bay-bayan kuaförü, sauna, Türk hamamı sizleri beklemekte. 

Bilardo, masa tenisi, langırt, fitness salonu, aqua parklı havuzu ile, animasyon ve Türk geceleriyle dolu, heyecanlı bir tatil Kahya Otel'de sizleri karşılamaktadır.

Konukların rahatı için düşünülmüş 63 triple  oda, 182 double oda, 2 engelli odasıyla toplam 247 oda kapasiteyle Damla taş bölgesinde en büyük otel konumundadır.

Odalarda uydu yayınlı televizyon, duş, mini bar, klima, saç kurutma makinesi, manyetik kart sistemli modern kapılar ve aydınlatma, özel şifreli elektronik emniyet kasaları bulunmaktadır. Ayrıca tüm odalar balkonlu dur.

Sahile olan 50 metrelik mesafesi ile çarşı merkezine yakınlığı, yeşil ve huzurlu bir ortamıyla, hemen önünde bulunan özel spor tesisleriyle, dekorasyonundan servisine kadar tüm ayrıntılarda özenle yakalanan farklı atmosferiyle Kahya Otel güneydeki eviniz.Tesis 4 yıldızlı bir tesistir. Tesiste konaklayan 7 misafirin yapmış olduğu yorumlar neticesinde tesis 100 üzerinden 82 puan almıştır.

Temizlik konusunda ziyaretçilerden alınan görüşler tesisin çok temiz olduğu yönündedir.
Misafirler personelin iyi bir hizmet sunduğunu belirtmişlerdir.
Odalar genişlik ve konfor bakımından misafirlerden iyi not almıştır.
Tesisin sunduğu yemek çeşitliliği ve lezzet kalitesi misafirlerin gözünde son derece iyi                       düzeydedir.
Misafirler tesisin imkan ve olanaklarının iyi olduğunu düşünmektedirler.

tatilcirehberi.blogspot.com
Kahya Hotel
tatilcirehberi.blogspot.com
Kahya Hotel



tatilcirehberi.blogspot.com
Kahya Hotel

tatilcirehberi.blogspot.com
Kahya Hotel

tatilcirehberi.blogspot.com
Kahya Hotel


tatilcirehberi.blogspot.com
Kahya Hotel
                                                                                                         














          Web Sitesi: http://www.kahyahotels.com/tr-kahyaresort
          
          İletişim Bilgileri:

        Adres: Büyükyer sok. öztürkler cad. No: 5 Antalya/Alanya/Payallar
        Telefon: +902425453535, +902425454030  Mobil : 05333255268
        E-Mail: info@kahyaresort.com - guest@kahyaresort.com - reservation@kahyaresort.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder